Sunday, June 21, 2009

HALL OF SHAME

UPDATE
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι στο HALL OF SHAME θα έμπαινε μια Εφημερίδα.
Και μάλιστα όχι οποιαδήποτε εφημερίδα αλλά ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής, το οποίο κατάφερε με δύο απανωτές, γκάφες να το πω, μαλακίες να το πω, δεν ξέρω καμιά έκφραση δεν είναι τόσο υποτιμητική όσο την θέλω, να γίνει ρεντίκολο στο πανελλήνιο, ή τουλάχιστον στο κομμάτι εκείνο του πανελληνίου που ενημερώνεται από διάφορες πηγές και όχι μόνο από πηγές που φορούν παρωπίδες και οπαδικά χρώματα.
Αρχικά η πρεμούρα να ανακοινώσουν τον Καραμανλή νικητή του debate 8 λεπτά μετά την έναρξη του!
Και αν το λάθος διορθώθηκε με την απάλειψη από την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας της ώρας δημοσίευσης, ή οποία αργότερα επανήλθε αφού ξεχάστηκε το θέμα,
Στη συνέχεια στην έντυπη έκδοση του σήμερα, που είναι και πιο δύσκολο να κρυφτεί, ανακοίνωσαν τα τεκταινόμενα της συνάντησης Καραμανλή- Ερντογάν εχτές, που όμως δεν συνέβη ποτές διότι ο Τούρκος πρωθυπουργός και κουμπάρος δεν προσήλθε τελικά στα εγκαίνια προφασιζόμενος πρόβλημα υγείας.Το άρθρο το υπογράφει ο κ Β. Χιώτης τον οποίο τον θυμάται κανείς από εκείνη την υπόθεση εκβιασμού; Τι έγινε τελικά δεν μάθαμε ακόμα.
Φωτογραφία από ιδεολόγιο
Σε κάνει να αναρωτίεσαι πάντως πόσα από τα άρθρα τα οποία διαβάζουμε στις έγκριτες κατά τα άλλα μεγαλοδημοσιογρφικές εκδόσεις είναι ψέυδη ολκής με μόνο στόχο την χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

UPDATE
Τελικά δεν ήταν μόνο το ΒΗΜΑ που έπεσε στη λούμπα, αλλά και άλλες εφημερίδες.Η Ελευθεροτυπία, το ΕΘΝΟΣ ίσως και άλλες

αλλά προς τιμήν του και προς το παρόν μόνο το ΒΗΜΑ σήκωσε άρθρο ζητώντας συγνώμη για το δημοσίευμα.

No comments: