Thursday, December 3, 2009

Η Ξεφτίλα έχει όνομα και επώνυμο.

Ο κ. Καρατζαφέρης, απευθύνθηκε στη βουλή κατά της καθαρίστριας η οποία κατάγγειλε επίθεση με οξύ στο όχημά της, ενοώντας ότι το έκανε για να πάρει και εκείνη το σπίτι στα χνάρια της Κ. Κούνεβα. Λέγοντας επιπλέον ότι το αυτοκίνητο είναι ακριβό για τα μέτρα της καθαρίστριας οπότε;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!!

Το έβγαλε το συμπέρασμα ο Θεός.

Κυρίες και Κύριοι, η καθαρίστρια έχει Seat Ibiza του 2002 (μεταχειρισμένο από ότι λέει με 100+ χιλιάδες χιλιόμετρα).

Μια εντελώς πρόχειρη ματιά στο Ιντερνετ καταλήγει στη σελίδα με αγγελίες του AUTO ΤΡΙΤΗ.
Σήμερα λοιπόν, ένα τέτοιο όχημα κοστίζει περί τα 4000 ευρώ. Καινούριο κοστίζει από 12300 μέχρι 20000 ευρώ, αλλά ποια νορμάλ 50ρα θα αγοράσει αυτοκίνητο με 150 άλογα;

Ας κάνουμε μια σύγκριση.

Ο κ. Καρατζαφέρης, στο πόθεν έσχες του 2007, (δημοσιεύτηκε το 2009) δηλώνει τα παρακάτω σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ναυτεμπορικής (και αλλού):

"Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει συνολικό εισόδημα μαζί με τη σύζυγο του, ύψους 96.630 ευρώ εκ των οποίων τα 81.966 είναι η βουλευτική του αποζημίωση. Διατηρεί επίσης καταθέσεις 26.500 ευρώ στο όνομα του και 30.500 ευρώ η σύζυγος του.
Μαζί με τη σύζυγο του έχουν συνολικά 20 ακίνητα, καθώς και 12 αγροτεμάχια, σε περιοχές όπως Αθήνα, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Κερατέα, Λιβανάτες και Λιτόχωρο, 4 βοσκοτόπια σε Κηφισιά, Σοφικό, Μεγαλόπολη καθώς και 1 οικόπεδο στη Μεγαλόπολη. Επίσης, έχει στην κατοχή του 2 αυτοκίνητα, 4.600 και 3.700 κ.ε."

Η καθαρίστρια λοιπόν δεν νομιμοποιείται να έχει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ενώ η προεδράρα μας δικαιολογείται να διαθέτει 20 ακίνητα, αγροτεμάχια στο παλαιό Φάληρο και βοσκοτόπι στην Κηφισιά.
Ας προσπαθήσουμε για το γαμώτο να εντοπίσουμε τα αγροτεμάχια και τα βοσκοτόπια που αναφέρονται στις δύο περιοχές.








(Μα είναι για γέλια Θεέ μου, αλλά είναι τόσο θλιβερό...)




"Έχω ένα σπίτι μου φτάνει." Λέει η γυναίκα. Ο κ. πρόεδρος πόσα σπίτια χρειάζεται για να του φτάσουν;

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λοιπόν, μπορεί και μιλάει εξ' ονόματος όλων εκείνων τον φτωχών και καταφρονεμένων (βέρων) Ελλήνων (ποτέ μεταναστών) που παλεύουν με 3 και 60 να τα φέρουν βόλτα. Και καλώς καταγγέλει τα κακώς κείμενα. Τον εαυτό του πότε θα τον καταγγείλει;

Βγήκε μετά και ο ανεκδιήγητος Πλεύρης Jr στον ΑΝΤ1 για να υποστηρίξει τα λεγόμενα του προϊσταμένου του. Και να ζητήσει με ύφος Πάπα ο π@π@ρ@$ φορολογικές δηλώσεις και τιμή κτήσης οχήματος.

"Πρέπει να ξέρω πόσο αγοράστηκε αυτό το αμάξι όταν αγοράστηκε και τι φορολογικές δηλώσεις έκανε η κυρία εκείνη την περίοδο." Είπεν και ελάλησεν.

Τι να πούμε; Ξεφτίλα; Ντροπή; Αιδώς; Και που ασχολούμαστε μαζί του, πολύ του πέφτει.
Ιδού και οι αποδείξεις.







Οι ίδιοι βγήκαν και φώναζαν πριν μερικές μέρες για τη διακοπή της απόσυρσης (την ώρα που το κράτος είναι βυθισμένο στα χρέη μέχρι το λαιμό) από την οποία έπαιρνε κανείς από 1000 μέχρι 3000 ευρώ!
Δηλαδή φώναζαν για τα λεφτά που δεν δίνει το κράτος για απόσυρση και μετά φωνάζουν ότι τα (μεταχειρισμένα) αυτοκίνητα που θα μπορούσε να πάρει κανείς με αυτά τα χρήματα είναι ακριβά!!!! Θέατρο του παραλόγου.

(άσχετο: ο ΓΑΠ μου φάνηκε κρυωμένος)
(σχετικό: με συγχαίρω για το μακρύτερο ποστ σο φαρ ιν δις μπλογκ)

No comments: