Thursday, April 12, 2012

Η Ντόρα πολιτεύεται στην Κρήτη

Ίσως να είναι υπέρμετρα σκληρό να κάνω ανάρτηση εδώ με το πρόσωπο της κ Μπακογιάννη, αλλά η ίδια, οι συγγενείς της και το πρώην κόμμα της αλλά και οι μέντορες της είναι μεγάλο κομμάτι των λόγων που έχουν φέρει την Ελλάδα στο έλεος κερδοσκόπων και τους πολίτες της στα όρια της ανέχειας.
Η κ Μπακογιάννη λοιπόν αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές στο νομό Ηρακλείου.

Βαριέμαι να ψάξω αλλά αν δεν κάνω λάθος από εκεί κατάγεται το Μητσοτακέικο. (Και αν όχι από εκεί ακριβώς, από κει δίπλα). Οπότε η Ντόρα πιστεύει ότι οι πατρογονικοί δεσμοί της με τον χώρο θα της δώσουν τους πολυπόθητους ψήφους για να μπει στη Βουλή. Πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα διαψευστεί. Τόσα χρόνια μετά τις διαδοχικές επανεκλογές της στο νομό Ευρυτανίας (μπορεί να έχει εκλεγεί και αλλού αλλά όπως είπα βαριέμαι να ψάξω) δεν πιστεύει ότι το έργο που άφησε στο νομό είναι ικανό να μιλήσει στους εκεί ψηφοφόρους της και την κάνει κακείν κακώς. Γιατί οι ωηφοφόροι πρόβατα παλαιάς (ελπίζω κοπής) δεν ψηφίζαν Μπακογιάννη, ψηφίζαν ΝΔ που τύχαινε να έχει Μπακογιάννη για τα τυχών ρουσφέτια και δοσοληψίες. Όμως τώρα που το νέο κομματικό μαντρί δεν έχει τις προοπτικές να βγεί κυβέρνηση οπότε και να πραγματοποιήσει τυχών προεκλογικά ρουσφέτια, οι ψηφοφόροι της θα στραφούν αλλού. Είτε στην ΝΔ ως γνήσιοι Άργοι, είτε σε άλλα κόμματα.

Και η κ. Μπακογιάννη θα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό. Όχι δεν λυπάμαι για το διαφαινόμενο μαύρο πολιτικό της μέλλον. Ίσως βρει κάποια άλλη δουλειά να κάνει, αρκεί να παραμείνει μακρυά από τις κακοτοπιές που έπεσε προ ολίγων ετών ο συντοπίτης της Κεφαλογιάννης.
Στο καλό.

ΥΓ. ΛΟΛ. Αμέσως μετά διάβασα και για την άρση της βουλευτικής της ασυλίας που ζήτησε ο εισαγγελέας για το γνωστό 1.000.000 του συζύγου της. Οπότε το θέμα παραπάνω αποκτά μια επιπλέον διάσταση. Αν η Ντόρα δεν επανεκλεγεί, θα περάσει δύσκολες μέρες. Ίσως όχι τόσο δύσκολες όσο ο Τσοχατζόπουλος, αλλά σίγουρα τίθεται σε καθοδική πολιτική τροχιά.

ΥΓ2 η Ντόρα δήλωσε ότι δεν θα κάνει χρήση της ασυλίας της για το θέμα. Για να δούμε

No comments: